Диагностика на организма с апарат SENSITIV IMAGO

Диагностика с апарат Sensitiv Imago
Диагностика с апарат Sensitiv Imago
Sensitiv_Imago
Sensitiv_Imago

SENSITIV IMAGO е модерен, високотехнологичен апарат за диагностика и лечение. Разработен е от екип от учени от различни страни и отговаря на всички изисквания, дефинирани за устройства за компютърна диагностика. Спечелил е и награда на Пловдивския панаир в България през 2009 г.

Да научим за метода

Методът, който се използва при диагностиката и лечението с апарат SENSITIV IMAGO, се базира на вълновата теория. Според нея живата клетка притежава биологична енергия, чиято честота на вълната е характерна при здрава клетка. При наличие на патологичен (болестен) процес в клетките тази енергия се променя. Апаратът SENSITIV IMAGO има сензори, които са в контакт с изследвания организъм и се обменят биорезонансни сигнали между човека и апарата. Получената информация се обработва от компютърна програма и се визуализира по няколко начина на екрана. Докато трае изследването, а и след това – при анализа на резултатите, лекуващият Ви лекар има възможност да Ви обясни нагледно състоянието на дадения орган или система.
Диагностиката чрез този апарат дава сравнително точни резултати (до 98%). Особеното при нея е, че може да се улови състояние в орган или в целия организъм, което е в началото на своя патологичен процес, за който все още не са налични клинични симптоми (болка, усещане, неразположение, дискомфорт, слабост и т.н.). Това е една огромна крачка напред в съвременната медицина, тъй като по този начин се изпреварва болестта и при адекватни медицински мерки може да се избегне или забави развитието й.
Важна функционална характеристика на този апарат е и възможността да даде оценка за генетичната предразположеност на организма към определени заболявания, както и състоянието на изследвания орган в перспектива от 1 до 5 години.

Изисквания преди изследването

 • Да не се приемат медикаменти (вкл. хомеопатични препарати и билки) поне 3-4 дни преди изследването (от съображения за обективност на резултатите);
 • Да са минали поне два часа от последния хранителен прием (също без кафе и газирани напитки);
 • Жените в месечен цикъл да изчакат докато приключи;
 • При деца – поне на 5-6 г. и ако може да стоят спокойно, тъй като движението спира работата на уреда;
 • Да се изключи мобилният телефон и други електронни устройства;
 • Да се свалят всички метални бижута и предмети по дрехите (подходящо е облекло, без метални копчета, ципове и катарами).

Как се извършва изследването

Диагностика на главен мозък
Диагностика на главен мозък

Преди да се стартира диагностичния процес, пациентът хваща в лявата си ръка единият сензор, а другата – поставя върху сензорна плоча. На главата му се поставят „слушалки“, а срещу него се насочва „камера“. По този начин апаратът може да изследва данни, получени от кожата, от звуковите вълни и да изследва цялостната енергия (аурата) на пациента.
Липсват неприятни усещания или болка, няма никакъв дискомфорт, с изключение на изискването за неподвижност по време на изследването, за да се поддържа непрекъснат контакт с всички сензори. Това, обаче, не е „скучно чакане“, тъй като по време на диагностиката, компютърна програма показва графично изображение на органите, върху които се наслагват маркери по скалата на Реквег. Те са:

Маркери
Маркери

Освен тези маркери, програмата дава графика (спектрограма) на всеки изследван орган, която служи за анализ на резултатите. Голямо предимство на софтуера, с който се интерпретират данните е, че са заложени предварително 16000 спектрограми на различни заболявания, които могат да се сравняват с резултатите на пациента.
Не на последно място, обаче, е ролята на лекуващият Ви лекар, който не само трябва да е добър в своята професия, но и да е добре обучен за работа с апарата и да има сертификат за правоспособност.

Чрез диагностиката с апарат SENSITIV IMAGO могат да се получат данни за заболявания, лабораторни показатели (бактерии, вируси, гъбички, паразити, алергени, токсични вещества), хромозомен тест (наследствена предразположеност към заболявания).

Диагностика на сърдечните съдове
Диагностика на сърдечните съдове

Как лекува апаратът SENSITIV IMAGO

Два са начините на директно въздействие:

Честотна компенсация – Апаратът въздейства на организма да подобри и възстанови компенсаторните му реакции (Метод на честотно-вълнова корекция). По време на процедурата, въздействието е в подкорието на мозъка. Формира се образ на ЗДРАВЕ в ниво „подкорие“. Този метод помага бързо да се намали острото сътояние или болка. По този начин се ускорява процесът на оздравяване.

Биорезонансна терапия – Метод на директно въздействие върху патологичните електромагнитни колебания до достигане на нормалните нива. При този метод въздействието е по-дълбоко и ефективно, но са необходими повече процедури (до 10).

Индиректно, чрез апарата SENSITIV IMAGO може да бъде лекуван пациента по три начина:

Тестване на вече назначено лекарство за ползата му върху здравето (Вегето тест).
Зареждане на информационни препарати (спектронозоди) за лечение, чрез „обърната вълнова енергия“, която разрушава откритите бактерии, вируси и други причинители.
Зареждане на физиологичен спектронозод – върху определена матрица (вода, спирт, захар) се задава информация на здрав орган, която в рамките на 10-тина дни въвежда в норма честотно-вълновата характеристика на болния орган или система.

Зареждане на физиологичен спектронозод
Зареждане на физиологичен спектронозод

14 Коментари

 1. Апаратът е уникален!Поставя точни диагнози,много съм доволна,а д-р Христов внимателно обяснява всичко с подробности и извършва терапия,ако има проблеми.Благодаря му от сърце,че ме излекува !

 2. Благодаря за добрите думи. Преди да имам опит с този апарат, искрено се надявах на тези 98% точност, с които се слави той, но едва след като започнах да постигам реални резултати при работа с него, се убедих във възможностите му. Все пак, това е технология на новото време и е правена за употреба в космоса, няма как да бъде посредствен.
  Бъдете здрава, Лиляна!

 3. Много Ви благодаря,д-р Христов, за пояснението!Бог да Ви благослови, да сте жив и здрав и все така да помагате на хората!

 4. добър вечер д-р Христов,детето ми е на 4 годинки и страда от АТОПИчEН ДЕРМАТИТ,къде ли не сме го водили и не можаха да ни помогнат,бих искал да Ви посетя,да ни прегледате по форумите четох че хемопатията е помогнал на някой хора,дали сте излекували такава болест,благодаря ви за вниманието.

 5. Здравейте Доктор Христов! Интересувам се дали с апарата може да се помогне на хронично болно дете от Ку-треска?

 6. Д-Р ХРИСТОВ ВАШИЯТ АПАРАТ ЛЕКУВА ЛИ ДИАБЕТНА РЕТИНОПАТИЯ

 7. Добър вечер др.Христовв,имам дъщеря на 5 год. и от скоро е с диабет тип1.Може ли да помогните?

 8. Dobar vecher doktor Hristov,minalata godina saprugat mi beshe operiran ot zlokachestven rak na debeloto chervo.Ot togava minahame vsichki proceduri , kakto si mu e reda.Vapreki redovnite isledvsniq,koito pravim t.e i tumomarkeri,koito pokazvat zadovolitelni rezultati v noemvri mesec go operiraha pak s metastazi na tankoto chervo. V momenta e dosta jiznen s dobar apetit .Mojete li da pomognete s neshto?

 9. Д-р Христов, може ли да помогнете при алопеция ареата. Как мога да запиша час за синът ми.

 10. Д-р Христов разбрах за Вас от приятели.
  Аз съм на 65 г.с букет от заболявания.Преди повече от 20 г ми диагностицираха Тиреоидит на Хашимото -хипер функция във Варна Ендокринология проф,Коева – тя и досега ме контролира.Сега съм вече повече от 12 г хипофункция на заместителна терапия Л-тироксин !)) гами.
  Покраи това направих ставни заболявания ,изкривяване на симфидата,гонартроза на 2 колена,диформазия на тазобедрена става,невъзможност за добра белдъчна обмяна,диабет 2 тип и много други-високо кръвно ИБС и т н.
  Моля ,Ви,ако имате възможност да ми отговорите дали може да ми помогнете ,чрез Вашата апаратура и методи на лечение.
  Благодаря,Ви предварително.
  Кр.Петкова

 11. Д-р Христов, може ли апарата да извършва и детоксикация на органа и организма? Този въпрос го задавам във връзка със факта, че когато паразитите умират се отделят много токсини в организма и има опасност от натравяне на организма.
  Как може да се справим с този проблем?

 12. Д-р Христов синьт ми го диагностираха с болест на Бехтерев можете ли да му помогнете с нещо?

 13. Как да си запиша час за диагностика с този апарат? Колко време продължава прегледа? Каква е таксата и включва ли Вашата консултация във връзка с установените здравословни проблеми?

 14. Здравейте, можете да си запишете час на тел.- 0896-619-468. Пълната диагностика продължава около час. 50 лева е таксата заедно с консултацията.

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.