Sensitiv IMAGO – клиничен случай на хемороиди

Хемороиди
Хемороиди

Л. М., жена на 61 години се оплаква от болка и напрежение в областта на ануса, като споделя, че периодично (в продължение на години) се обострят хемороидите й.

Описание:
Периодично, най-често след физически усилия и/или носене на тежки предмети, пациентката получава дискомфорт в областта на ануса, който постепенно преминава в напрежение и болка. Няма кървене, но напрежението е постоянно, без облекчение.

Лечение:
На жената беше направена диагностика с апарат Sensitiv IMAGO, който потвърди оплакването й. В рамките на три последователни дни й бяха направени три еднократни процедури „честотна компенсация“, три еднократни процедури „биорезонансна терапия“ и заредих физиологичен спектронозод „вода“ за 10-тина дни. Препоръчах й да се въздържа от тежък физически труд, носене на тежко, както и от продължително излагане на горещини.

Тъй, като пациентката е от друг град, нямах възможност да проследя лично ефекта от терапията, но по телефона тя сподели, че още след първата процедура е имала облекчение, което се е подобрявало постепенно всеки ден и паренето и болката са изчезнали. Въпреки, че тя не е спазила препоръката ми да се пази от физически усилия, терапията е била успешна и сега тя се чувства добре.

5 Коментари

 1. Благодаря за отговора. Имам още само два въпроса: Може ли да се прави секс когато жената има гъбички и те могат ли да се лекуват с тетра и гентамицин?

 2. Здравей,Weselina,
  Когато има оплаквания от гъбичките не е желателно да се прави секс.Тези препарати, които пишете са антибиотици и са противопоказани при гъбички.

 3. Др Христов, Честит Празник! Пожелавам Ви здраве и успехи. След три месеца когато свърша лекарствата до провя ли ефограф? Единиь ми възел има калцификати.Дали да правя биопсия ими да продължа със солите ?

 4. Здравейте на Д-р Христов.Интересува ме хомеопатично лечение на менопаузата ми.На 47 години съм.Вместо да изброявам проблема ми във форума .Искам адрес ,телефон за директен контак,такса преглед за което оредварително благодаря.

 5. Привет!
  Д-р Христов,
  Какво бихте ми препоръчали да вземам,като имам следните оплаквания: Непрекъснато имам носов секрет,белезникъв и на парчета се стича към гърлото и през носа. Вземах шуслерови соли номер 4 както ми препоръчахте,имаше известно облекчение,но може би трябва и нещо допълнително.
  С уважение!

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.