Приложение на Шуслерова сол №9 Natrium Phosphoricum D6 (Натриев фосфат)

Шуслерова сол №9
Шуслерова сол №9

Тази сол е враг №1 на хиперкиселинността в тялото.

Показания:

 • колики, метеоризъм, затлъстяване
 • киселини в стомаха
 • разстройство с кисела миризма
 • подагра на малките стави
 • акне по лицето, в резултат на неправилна обмяна на веществата
 • астма

Препоръчително е да се запознаете с механизма на действие и особеностите на Шуслеровите соли ТУК.

4 Коментари

 1. Здравейте,Д-р Христов,
  искам да ви попитам за шуслерова сол 9,ходих на биоскенер и ми откриха глисти,въз основа на киселинността на стомаха ми…..излекувах ги след 3 месеца с антипаразитни и чесън и карамфил и т.н.,но проблема ми е ,че след месец всичко започна отново,ходих на биоскенер и после на ехограф и д-ра каза да се лекувам с хомеопатия….въпроса ми е :как и колко време да прилагам шуслерова сол 9 и дали вие ще ми препорачате и нещо друго в комбинация…..благодаря ви предварително за вниманието и отделеното ви време……

 2. Здравейте. Имам проблем с натрупването на пикочна киселина в организъма, все още нямам подагра но поддържам високи стойности на ПК ако не пия определеното лекарство за да го намаля.Искам да спра това лекарство защото има странични ефекти при по дълъг прием. Насочиха ме към ШС за да започна да ги пия и да намаля стойностите на ПК. Видях по описанието, че трябва да пия ШС номер 9,11.В друг сайт пише ,че трябва да ги приемам един ден номер 9 5 броя и на другия ден номер 11 5 броя във вода при пълно разтваряне и изпиване на малки глътки. Моля за отговор дали този прием е правилен и дали това са солите които трябва да приемам.

 3. Здравейте, д-р Христов.
  Интересува ме има ли лечение на глисти и паразити със шуслерови соли при малки деца и при възрастни. Моля Ви, напишете ми и комбинацията на какви соли, по колко на ден и продължителност. За профилактика и за лечение.
  Благодаря Ви предварително!

 4. Здравейте,д-р Христов.Откриха ми подагра и ме интересува ШС 9 и ШС 11 през ден ли се пият и трябва ли да спирам другите медикаменти от Личният лекар?!

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.